Slide background

Terminale zorg

Ambachtzorg biedt zorg en ondersteuning aan ongeneeslijk zieken. Dit doen wij door de hoogst mogelijke kwaliteit van leven in de laatste levensfase te realiseren.

De laatste fase in uw eigen omgeving

Heeft u te horen gekregen dat u of uw naaste niet lang meer zal leven? Wij nemen de tijd om met u te praten over de ondersteuning die wij kunnen bieden en te bekijken wat u nodig heeft. Doordat wij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zorgafspraken snel worden bijgesteld aan uw veranderende zorgbehoefte.

Van 7.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond, leveren wij u begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging (in losse zorgmomenten). Wij overleggen met u welke tijd u en ons het beste uitkomt. 24-uurs zorg behoort ook tot de mogelijkheden in de thuissituatie waarin u 24 uur hulp krijgt van een en dezelfde medewerker. Wel is hier een verklaring van de arts voor nodig.

Meer weten over de mogelijkheden?

U kunt hiervoor contact opnemen met ons team. De wijkverpleegkundige komt dan op huisbezoek en bespreekt de mogelijkheden in uw situatie. Ook stelt zij de indicatie op basis van de besproken zorgvraag.

  • Snel geregeld & aangepast op uw situatie
  • Met max. 4 vaste zorgverleners per adres
  • Op vaste afgesproken tijden
  • Dichtbij & kleinschalig
  • Hoog beoordeeld door onze cliënten

Contactformulier Terminale zorg

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met Ambachtzorg? Vul onderstaand contactformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Daarvoor hebben wij de volgende gegevens (* = verplicht) van u nodig: