Slide background

Persoonlijke verzorging

Wij staan voor u klaar om u te helpen op de momenten dat u het nodig heeft. Bijvoorbeeld als u ondersteuning nodig heeft met eten en drinken, douchen en aankleden, of het innemen van uw medicijnen.
Onze zorg en ondersteuning wordt op basis van uw wensen gerealiseerd. Doordat wij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zorgafspraken snel worden bijgesteld aan uw veranderende zorgbehoefte. Zo kunnen wij de zorg bijvoorbeeld voor u uitbreiden met verpleging.
Van 7.00 uur in de ochtend tot 23.00 uur in de avond, leveren wij u begeleiding, persoonlijke verzorging en verpleging. Wij overleggen met u welke tijd u en ons het beste uitkomt. Ook 24-uurs zorg behoort tot de mogelijkheden in de thuissituatie (alleen bij terminale zorg).
Indicatie aanvragen
Zorg nodig? U kunt hiervoor contact opnemen met ons team. Samen met de verpleegkundige bekijken we waar Ambachtzorg u kan ondersteunen. Zo ontstaat een indicatie. Hiermee wordt alle zorg door de zorgverzekeraar vergoed. U hoeft hier niets voor te doen. Ambachtzorg regelt dit voor u.
Onze zorg is:
  • Snel geregeld & aangepast op uw situatie
  • Met max. 4 vaste zorgverleners per adres
  • Op vaste afgesproken tijden
  • Dichtbij & kleinschalig
  • Hoog beoordeeld door onze cliënten
 

Contactformulier Persoonlijke verzorging

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met Ambachtzorg? Vul onderstaand contactformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Daarvoor hebben wij de volgende gegevens (* = verplicht) van u nodig: