Slide background

Huishoudelijke hulp

Bent u (tijdelijk) niet in staat uw huishouden te verzorgen? Heeft u geen huisgenoot of mantelzorger die u kan helpen en woont u zelfstandig? Dan staan wij voor u klaar om u te helpen. Bijvoorbeeld met stofzuigen, ramen zemen, dweilen en de badkamer schoonmaken.

Onze zorg en ondersteuning wordt op basis van uw wensen gerealiseerd. Doordat wij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zorgafspraken snel worden bijgesteld aan uw veranderende zorgbehoefte. Zo kunnen wij de zorg bijvoorbeeld voor u uitbreiden met persoonlijke verzorging of verpleging.

Huishoudelijke hulp bieden wij aan vanaf 8.30 uur tot 20.00 uur. Wij bieden geen huishoudelijke medewerkers aan in de weekenden en feestdagen.

Indicatie aanvragen

Huishoudelijke hulp nodig? U kunt hiervoor contact opnemen met ons team. Samen met de verpleegkundige bekijken we waar Ambachtzorg u kan ondersteunen. Zo ontstaat een indicatie. Hiermee wordt alle zorg door de zorgverzekeraar vergoed. U hoeft hier niets voor te doen. Ambachtzorg regelt dit voor u.

Onze zorg is:
  • Snel geregeld & aangepast op uw situatie
  • Met max. 4 vaste zorgverleners per adres
  • Op vaste afgesproken tijden
  • Dichtbij & kleinschalig
  • Hoog beoordeeld door onze cliënten
 

 


Contactformulier Huishoudelijke hulp

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met Ambachtzorg? Vul onderstaand contactformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Daarvoor hebben wij de volgende gegevens (* = verplicht) van u nodig: