Slide background

Begeleiding

Stapelen de problemen op sociaal en/of financieel vlak zich op en heeft u geen idee hoe u ze kunt oplossen? Met hulp van een thuisbegeleider vindt u wél een oplossing. Zo kijken we samen naar de organisatie van uw huishouden, inkomensbesteding en administratie. En we kunnen u helpen met een handicap of chronische ziekte, (relatie)problemen binnen of buiten het gezin en rouwverwerking.

Onze zorg en ondersteuning wordt op basis van uw wensen gerealiseerd. Doordat wij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zorgafspraken snel worden bijgesteld aan uw veranderende zorgbehoefte. Zo kunnen wij de zorg bijvoorbeeld voor u uitbreiden met persoonlijke verzorging of verpleging.

Begeleiding bieden wij aan vanaf 8.30 uur tot 20.00 uur. Wij bieden geen begeleiding aan in de weekenden en feestdagen.

Indicatie aanvragen

Begeleiding nodig? Als u een indicatie heeft van de gemeente kunt u meteen contact met ons opnemen. Mocht u nog geen indicatie hebben, dan kunt u deze aanvragen bij uw gemeente via de WMO.

Onze zorg is:
  • Snel geregeld & aangepast op uw situatie
  • Met max. 4 vaste zorgverleners per adres
  • Op vaste afgesproken tijden
  • Dichtbij & kleinschalig
  • Hoog beoordeeld door onze cliënten
 

 


Contactformulier Begeleiding

Wilt u meer informatie of een afspraak maken met Ambachtzorg? Vul onderstaand contactformulier in en u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie. Daarvoor hebben wij de volgende gegevens (* = verplicht) van u nodig: