Slide background

Voor wie?

Ambachtzorg biedt reguliere thuiszorg aan iedereen die dat nodig heeft. Niet alleen na een operatie kan thuiszorg u helpen. Ook bij langdurige ziekte zoals bij dementie bieden wij cliënten en hun familieleden gepaste hulp in verschillende vormen aan.

Wij nemen de tijd om u te ontzorgen

Mensen hebben baat bij snel geregelde zorg en zorg die aangepast is op hun wensen, behoeften en overtuigingen. In de sector zijn we cliënten teveel als nummer gaan beschouwen. Bij Ambachtzorg geven wij onze cliënten én medewerkers net dat beetje meer… Onze zorg en ondersteuning wordt op basis van uw wensen gerealiseerd. Doordat wij een kleinschalige organisatie zijn, kunnen zorgafspraken snel worden bijgesteld aan uw veranderende zorgbehoefte. Ook 24-uurs zorg behoort tot de mogelijkheden in de thuissituatie bij terminale zorg.

Soorten beperkingen of ziektebeelden

Wij hebben veel ervaring met dementie en terminale zorg. Onze medewerkers krijgen hiervoor extra (bij)scholing. Na een heup- of staar-operatie kunnen wij u helpen met mobiliseren, wassen en aankleden en uw wonden professioneel verzorgen. En bij chronische beperkingen kunt u ook zorg krijgen bij Ambachtzorg. Denk bijvoorbeeld aan: COPD, diabetes, MS, Hart- en vaatziekten of Parkinson.

Mantelzorgers

De rol van mantelzorgers wordt vaak onderschat. Wij als thuiszorgorganisatie geven nèt dat beetje meer zorg en aandacht aan onze cliënten. Maar ook wij kunnen niet zonder de liefde en ondersteuning die mantelzorgers hun naaste geven. Dat zien zij zelf vaak als normaal, maar het is en blijft zwaar. Daarom zijn wij aangesloten bij Vivera. Deze organisatie is er speciaal voor mantelzorgers en zij bieden hen de ondersteuning die nodig is.

Bent u mantelzorger? Via de onderstaande website vindt u meer informatie voor mantelzorgers en vraagt u eenvoudig uw mantelzorgpas aan. www.mantelzorgzwijndrecht.nl

Indicatie aanvragen

Zorg nodig? Bel ons voor een afspraak met onze verpleegkundige. Samen bekijken we waar Ambachtzorg u kan ondersteunen. Zo ontstaat een indicatie. Hiermee wordt alle zorg door de zorgverzekeraar vergoed. U hoeft hier niets voor te doen. Ambachtzorg regelt dit voor u.

Wilt u indicatie of meer informatie aanvragen of staat uw hulpvraag er niet bij? Neemt u dan contact met ons op!

Ga voor meer informatie over de verschillende zorgverzekeraars naar www.zorgwijzer.nl .