Ambachtzorg trekt bezoekers met wensboom op Zomerparkdag

Zomerparkdag Ambachtzorg kraam braderie Hendrik-ido-AmbachtWin uw wens!

De zonovergoten Zomerparkdag in Hendrik-Ido-Ambacht was een groot succes. Onze kraam op de braderie werd druk bezocht en onze collega’s beantwoordden de vele vragen van belangstellenden over onze dienstverlening. Daarnaast deelden we die dag onze Ambachtzorg Goodiebags uit. Deze zaten vol met allerlei handige gadgets, zoals bijvoorbeeld onze kleine EHBO setjes. Naast alle informatie en de Goodiebags die we uitdeelden, stond onze stand in het teken van  het vervullen van wensen. Daarom konden alle bezoekers van de Zomerparkdag hun grootste wens ophangen in onze wensboom.

 

Onze wensboom & onze missie

De wensboom op onze kraam staat symbool voor onze visie en missie. Wij willen namelijk met Ambachtzorg meer aandacht en zorg geven aan onze cliënten. Dat vinden we belangrijk omdat door alle bezuinigingen in de zorg beknibbeld wordt op persoonlijke aandacht. Wij doen daarom nèt dat beetje meer om dat toch bereiken. Het liefst zouden we alle wensen van onze cliënten vervullen. Daarom kon iedereen  tijdens de Zomerparkdag (en op de andere braderieën waar wij dit jaar staan) zijn of haar wens in onze wensboom hangen. En uit alle wensen kiezen wij de meest aansprekende wens die door ons in vervulling gebracht gaat worden.

Wensboom Zomperparkdag win uw wens Ambachtzorg Win uw wens Ambachtzorg Zomerparkdag wensboom

Heeft u ook een mooie wens die u graag ziet uitkomen?

Ontmoet ons op 20 september op de braderie in WC Crabbehof in Dordrecht of op 23 september op de braderie in WC De Werf in Bolnes.

 

Meer informatie?

Neem contact met ons voor meer informatie over onze dienstverlening.

 

Reageer

*

captcha *