Ambachtzorg en Hebbes brengen wens in vervulling

Twee zussen blij maken in één klap. Dat lukte Ambachtzorg Thuiszorg en Kringloopcentrum Hebbes. Onlangs verrasten zij beide zussen door een wens in vervulling te laten gaan. De ene zus had voor de ander een wens opgehangen in de wensboom van Ambachtzorg. En die wens werd uitgekozen als mooiste wens van de Zomerparkdag.

ambachtzorg vervult wens van zussen

Wensen uit laten komen past bij ons
“Deze wens voor de zussen raakte ons.”, aldus Antoinette Bolleboom bestuurder van Ambachtzorg. “De ene zus vertelde dat haar zus nog maar net gerevalideerd was van borstkanker. Zij gunde haar zo een moment van ontspanning en rust. Daarom was het haar wens om haar zus een massage te geven. En die wens hebben we dus uit laten komen.”

“We hebben dit jaar op meerdere markten gestaan met onze wensboom. We wilden mensen die een moeilijke tijd achter de rug hebben iets extra’s geven. Dat past ook bij onze missie en visie, om nét dat beetje meer voor mensen te betekenen. En wij zijn niet de enige organisatie die zo naar de wereld kijkt. Zo wilde Kringloopcentrum Hebbes graag aanhaken toen zij hoorden van onze wensboom. En zo hebben we meerdere wensen uit kunnen laten komen.”

Reageer

*

captcha *